Gerekli Belgeler:

– Çocuğun veya müracaatçının doğduğu ülkeye ait Doğum Kayıt Belgesi (Türkçe veya İngilizce)
– Pasaport (18 yaşından büyükler için)
– Anne ve babaya ait KKTC Kimlik kartı ve pasaportu
– 
Anne ve babaya ait evlenme belgesi
– Anne ve babaya ait Yurttaşlık Belgesi (sonradan yurttaş olanlar için)
– 
Form’dan 3 kopya doldurulacaktır
– Harç