Gerekli Belgeler:

* Yerel Makamlardan alınacak medeni hal belgesi

* Müracaat sahibine ait Pasaport ve varsa KKTC Kimlik Kartı

* Müracaat sahibi ile iki şahidin, pasaportları ile birlikte, Konsolosluğumuzda hazır bulunmaları gerekmektedir

* Müracaat sahibi boşanmış ise Boşanma Belgesi

* Doğum Belgesi (Anne ve Baba ismini içeren)

* Harç

* Önemli Not:

* Temsilciliğimizden alınan Bekarlık Belgesi verildiği tarihten itibaren 3 ay geçerlidir.